Webonderhoud

Onze onderhoudsdiensten houden uw website actueel, veilig en optimaal functionerend, wat zorgt voor een positieve gebruikerservaring voor uw bezoekers.

Contentupdates

We zullen alle content die ververst moet worden bijwerken, zoals productbeschrijvingen, biografieën van medewerkers en bedrijfsnieuws.

Beveiligingsupdates

We bieden regelmatige updates van de software en plug-ins van uw website, evenals beveiligingsaudits en -tests. ​​

Ontwerpupdates

We werken alle bestaande ontwerpelementen bij die vernieuwd moeten worden, zoals afbeeldingen, kleuren en lay-outs.

Software updates

Ons team van ontwikkelaars zorgt ervoor dat uw website up-to-date is met de nieuwste software en technologieën.

Aanvullende diensten​​

Naast onze standaard website-onderhoudsservices bieden we ook verschillende aanvullende services om uw website soepel en effectief te laten werken. Deze omvatten:​

Website optimalisatie​​

We analyseren en verbeteren de prestaties van de website, waaronder sneller laden van pagina's en mobiele compatibiliteit.​​

Prestatiebewaking​​

We zullen monitoringtools instellen om de prestaties van uw website bij te houden en u te waarschuwen voor eventuele problemen die zich voordoen.

Back-up en herstel

We maken regelmatig back-ups van uw website om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld in geval van nood.

SEO-controle

We voeren een SEO-audit van uw website uit om eventuele problemen die van invloed kunnen zijn op uw positie in de zoekresultaten te identificeren en te corrigeren.

Afgestemd op uw behoeften

Ons team van ervaren professionals zal nauw met u samenwerken om uw specifieke behoeften te begrijpen en de aanvullende diensten aan te bevelen die het meest voordelig zijn voor uw website.

Maak Een Afspraak

Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze speciale aanbiedingen.

Op zoek naar iets anders?