BEUNIQUE Solutions bouwt een dynamische website voor InterNos, geoptimaliseerd voor de Belgische transportindustrie

SHARE:

Mock-up van de hero-sectie van InterNos met een vrachtwagen op een weg met een blauwe lucht en wolken op de achtergrond. De tekst luidt 'Transport met InterNos - Uw betrouwbare transportpartner' in witte letters op een blauwe achtergrond.

InterNos, een toonaangevende aanbieder van nationale en internationale vrachtwagentransportdiensten, benaderde BEUNIQUE Solutions met een duidelijk doel voor ogen: een dynamische, moderne website creëren die hun diensten en mogelijkheden zou presenteren aan potentiële klanten. Het InterNos-team erkende het belang van een sterke online aanwezigheid in het digitale tijdperk van vandaag en vertrouwde erop dat BEUNIQUE Solutions een website zou leveren die aan hun behoeften zou voldoen.

Projectomvang en -proces

BEUNIQUE Solutions begon het project door een grondige analyse uit te voeren van de bestaande website en online aanwezigheid van InterNos, evenals van de websites van hun concurrenten. Dit stelde ons in staat om verbeterpunten te identificeren en een strategie voor de nieuwe website te ontwikkelen.

We werkten nauw samen met het InterNos-team om een uitgebreid projectplan te creëren, waarin de specifieke taken en verantwoordelijkheden voor het bouwen van de website werden beschreven. Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en copywriters ging vervolgens aan de slag, met het maken van wireframes, mock-ups, op maat gemaakte ontwerpen en boeiende tekst die InterNos' merk en diensten zou presenteren.

Gedurende het project hebben we een agile methodologie gebruikt, waarmee we konden inspelen op veranderende vereisten en feedback van het InterNos-team. We hebben ook grondige tests en kwaliteitscontroles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de website volledig functioneel, gebruiksvriendelijk en boeiend was.

Ontwerp en ontwikkeling

We hebben voor de InterNos-website een modern en dynamisch ontwerp ontwikkeld dat niet alleen hun diensten en mogelijkheden laat zien, maar ook potentiële klanten in de transportindustrie effectief target. Ons team creëerde op maat gemaakte illustraties en grafische elementen die de vloot van InterNos en hun logistieke mogelijkheden benadrukken, terwijl we ook eenvoudig te gebruiken navigatie en een mobiel responsief ontwerp hebben geïntegreerd om toegankelijkheid op alle apparaten te garanderen. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die het merk en de waarden van InterNos effectief vertegenwoordigt.

We hebben boeiende en informatieve inhoud gemaakt die niet alleen de diensten en mogelijkheden van InterNos benadrukte, maar ook sprak tot de behoeften en pijnpunten van potentiële klanten in de transportindustrie. We hebben grondig onderzoek uitgevoerd en specifieke terminologie en zoekwoorden uit de industrie geïntegreerd om ervoor te zorgen dat de website goed zou scoren in de zoekresultaten van zoekmachines (SERP's) en het juiste publiek zou aantrekken.

Bovendien heeft BEUNIQUE Solutions het logo, de branding en de stijlgids voor InterNos gemaakt om een consistente uitstraling te garanderen op al hun digitale en printmaterialen. Dit uitgebreide pakket heeft geholpen om InterNos te vestigen als een toonaangevend transportbedrijf op de Belgische markt, en tegelijkertijd een basis te bieden voor hun voortdurende groei en succes.

Resultaten

Dankzij onze inspanningen heeft InterNos nu een moderne en professionele website waarmee ze hun diensten en expertise effectief kunnen presenteren. De website heeft hen geholpen om op te vallen in de sterk concurrerende Belgische transportmarkt en nieuwe klanten aan te trekken. InterNos heeft een aanzienlijke toename van websiteverkeer gemeld, met een groeiend aantal bezoekers afkomstig van zoekmachines. Bovendien heeft de website geholpen om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten in België, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en bedrijfsgroei. We zijn blij met de resultaten en we blijven samenwerken met InterNos om hun online aanwezigheid te verbeteren.

SHARE:

Stimuleer uw transportbedrijf met BEUNIQUE Solutions

Als je actief bent in de transportsector en op zoek bent naar een professionele website om een sterke online aanwezigheid op te bouwen, kan BEUNIQUE Solutions je helpen. Ons team van experts is gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte websites en digitale oplossingen die de diensten en mogelijkheden van jouw bedrijf laten zien. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.